home
projecten
producten
fotos
planttips
vacatures
bla informatie bla2 contact bla3 links bla4
infobottom
 

Informatie

Handelskwekerij Henk Sjerps is een toonaangevende onderneming wat zich bezig houdt met de teelt en handel van knolbegonia's. Naast de eigen teelt van 8 ha knolbegonia's is er ook een samenwerkingsverband met regionale en internationale kwekers, zodat er een breed assortiment aan de verpakkingsbedrijven kan worden aangeboden zowel nationaal als internationaal.

Ook bestaat er de mogelijkheid om bloeiende knolbegonia's af te nemen. Dit product wordt zowel aan consument als retailer aangeboden. Ook is er toenemende belangstelling van gemeentes om dit product wat een lange bloeitijd heeft in plantsoenen te planten, eventueel in samenwerking met producent en afnemer.

Daarnaast is er ook een verhuur afdeling van bloembakken. Deze mogelijkheid wordt sinds de floriade 2002 aangeboden. Hierbij kan er worden gedacht aan verzorging voor opening, jubilea of shows. Daarnaast is het ook mogelijk om een jaar lang een bak te huren en dan wordt deze 3 a 4 keer per jaar vervangen met producten die in die periode sierwaarde hebben. De producten die hier voor gebruikt worden zijn onder andere; Tulpen, Narcissen, Krokussen, Begonia's en in de wintermaanden vaste planten waar diversen soorten kunnen worden geplaatst. Recent zijn er ook perfect onderhouden Buxus bakken in verschillende vormen en maten aan ons assortiment toegevoegd. Ook wordt jaarlijks de "Landbouwtentoonstelling in Opmeer"aangekleed dit in samenwerking met afdeling groen van de "Gemeente Opmeer"

 
Handelskwekerij Henk Sjerps Spanbroek