home
projecten
producten
fotos
planttips
vacatures
bla informatie bla2 contact bla3 links bla4
infobottom
 

ProjecteN

Voor diversen opdrachtgevers in de regio verzorgen wij de aankleding. Hier kunt uw denken aan openbare ruimtes alsmede recreatie terreinen. Enkele voorbeelden zijn Gemeente Koggenland , Golf & Countryclub Regthuys en de woonstichting Obdam en Langedijk.

De Torenburg Obdam.                        Bewonerscomplex   Langedijk.

Daarnaast zijn door ons kort lopende presentaties in 2008 onderhouden met Zantedeschia's op Golfbaan Oogduyne en Golfbaan Spaarnwoude.

Op dit moment staan de voorjaars bloeiers opgeplant in bloembakken. Deze worden dan vlak voor bloei tijdstip geplaatst in de regio. O.a bij het Regthuys in Winkel en St. Victor kerk te Obdam. Hier wordt de nieuwe narcis in geplant in combinatie met blauwe druiven

Bouw Beurs 2008 in Utrecht. Hier is voor een opdrachtgever een stand decoratie verzorgd.

 

Bouwbeurs 2007. In overleg met opdrachtgever is er voor gekozen om te werken met de materialen waar het bedrijf ook mee werkt, zodat een mooie overgang van techniek naar beplanting verkregen is. Zie hieronder het resultaat.
Bakken gevuld met blauwe druifjes.


Ventilator gevuld met Skimmia.


Afzuigpijpen gevuld met boeketten.


Bloembak met Laurus Nobilis op stam.

Ook zijn wij actief geweest op Holland Flower Show en Evenementenhal in Hardenberg. Waar voor enkele opdrachtgevers de stand aankleding is verzorgd. 

Ook treft uw onze producten aan bij de Golf & Countryclub Regthuys te Winkel. De golfbaan is hier voorzien met verscheidene bloembakken, variërend van zomer bloeiers tot winterharde vaste planten. De bakken kunt uw vinden rond om het "Strandhuis". Zodat uw op het kleurig aangelegde terras genieten kunt van het mooie overzicht op de golfbaan .


Bloembak met Buxus met op de achtergrond het golfterrein en de driving range.


Bloembakken met combinatie van begonia's en buxussen nabij driving range.


Bloembakken gevuld met winterharde planten en voorjaarsbloeiers bij driving range.


Voorjaar in Winkel.

Ook het straatbeeld in Obdam is aangekleed met onze geheel verzorgde bloembakken. De violen in combinatie met crocussen en de bakken met skimmia's en virburdum dit in opdracht van Gemeente Koggenland . Dit zijn enkele projecten uit ons bestand voor meer foto's van andere projecten en bezigheden verwijs ik U door naar de subpagina foto's.


Bloembakken met voorjaarsbloeiers.

 
Handelskwekerij Henk Sjerps Spanbroek