home
projecten
producten
fotos
planttips
vacatures
bla informatie bla2 contact bla3 links bla4
infobottom
 

Producten

Een van onze hoofdactiviteiten is het kweken van knolbegonia's voor knolproductie. Dit product wordt niet direct aan de consument aangeboden, maar wordt geleverd aan de diverse inpak en verwerkingsbedrijven. Deze afnemers van ons kwaliteitsproduct zetten het vervolgens in verschillende verpakkingen op de markt. Hierbij kan men denken aan tuincentra, supermarkten en niet te vergeten de grotere bouwmarkten.

Een andere teelt is het kweken van knolbegonia's voor perkplanten. Hier richten wij ons wel direct tot de consument. Zodat men op kleur of desgewenst gemengd, bloeiende knolbegonia's kan kopen. Deze zijn dan geschikt om direct te planten in de tuin of in potten voor op het terras. De perkplanten zijn leverbaar vanaf begin mei en zullen de tuin in kleur zetten tot en met de eerste vorstperiode. De Kleuren die leverbaar zijn, zijn: Rood, Geel, Roze, Wit, Oranje.


Begonia Non-Stop Rood.

Sinds enkele jaren is een andere tak van ons bedrijf het verhuren van bloembakken. Deze worden afhankelijk van het jaargetijde beplant met voorjaarsbloeiers, zomerbloeiers of met vaste planten. Dit in overleg met de klant. De klanten lopen uiteen van gemeentes tot sportverenigingen, neem een kijk op de subpagina foto’s en U zult verbaast zijn van het resultaat.

Bloembakverhuur is op verschillende manieren mogelijk. Men kan denken aan korte huur periodes b.v. voor feesten en/of openingen. Of voor inzet op langere termijn voor terrein aankleding of winkelcentrums. We kunnen ook uw feest volledig verzorgen met een bloemetje op tafel, bamboe of siergrassen in potten van 60 of 80 cm doorsnede. Ons assortiment wordt regelmatig aangevuld met de laatste trends. Zodat ons aanbod en keuze steeds groter wordt.

In het voorjaar van 2007 wordt ons leveringsprogramma uitgebreid met o.a. dakplantanen, de laurier en de haagbeuk. Zodat uw (tijdelijke) terras sfeervol aangekleed kan worden. Een ander deel van ons assortiment is hieronder weergegeven.

  • Voorjaarsbloeiers zoals tulpen, narcissen, krokussen en violen;
  • Zomerbloeiers zoals ons eigen gekweekte knolbegonia's;
  • Buxussen in verschillende vormen en maten;
  • Winterbakken met vaste planten o.a. Skimmia, Virburnum, Gaultheria;

  • Lauris Nobilis en Olea's;

  • Diversen soorten Palmen o.a. Acer.
Afhankelijk van het contract wat wordt afgesloten zullen de bakken worden verzorgd en bevochtigd. Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op, ook als Uw andere vragen heeft zullen wij die met alle vertrouwen beantwoorden.

Zantedeschia's sportcomplex grashoppers-meteoor in Hoogwoud

 
Handelskwekerij Henk Sjerps Spanbroek