home
projecten
producten
fotos
planttips
vacatures
bla informatie bla2 contact bla3 links bla4
infobottom
 

HOME

Welkom op de site bloembakverhuur van Handelskwekerij Henk Sjerps. De verhuur specialist op het gebied van bloemen en planten. Wij verhuren voor korte of lange termijn bloembakken incl. complete verzorging. Daarnaast kunnen wij voor uw  stand aankleding verzorgen. Enkele projecten waren de Holland Flower Show en de Bouwbeurs in Utrecht. Hier meer over bij de subpagina Projecten

05/07/2009 is de "Regioviering" en Opendag op de kaag. Ook op deze dag wordt onze vernieuwde website online gezet.

Deze week worden de diversen plant vakken opgeleverd in de Gemeente Koggenland. Deze zijn beplant met gele knol begonia's wat een mooi entree is op gemeente grenzen.

22/4/2009 is de tulp Hoorn overhandigd aan de wethouder van Hoorn. Ook bij "het Regthuys" in Winkel kunt uw deze nieuwe tulp bewonderen. Hier staan op de oprijlaan naar "strandhuis" bloembakken met tulpen opgesteld. Dit in samenwerking met dhr. Paul Botman. Dit voor aankleding voor de doop van de nieuwe soorten. O.a de tulp Regthuys en NHD.  

hoorn

Entree stadhuis Hoorn 

Vertegenwoordiging van de knolproductie door het C.N.B. is in de handen van de heren Hein Lommerse en Ronald Walkier, deze zullen als team dit produkt op de markt zetten. Voor meer info kunt U met dit team contact op nemen.

Voor bloeiende knolbegonia's kunt uw vanaf 15/4/2009 weer terecht
Bloemperken bij het oude raadhuisje in Spanbroek.


Buxus bakken op de golfbaan te Winkel.

 

 
Handelskwekerij Henk Sjerps Spanbroek